På torsdag kveld kom vi hjem fra en kjempefin Kreta-ferie.
Dessverre ble Leah syk og vi hadde overskyet vær i to dager, så ferien ble litt amputert og vi skulle veldig gjerne vært der lengre! Men nå er vi hjemme og hverdagen kaller...
I kveld lagde jeg vafler til kveldsmat, og jeg komponerte en ny oppskrift i samme slengen :)
Etter en times tid ute i regnværet i ettermiddag, var de nydelige med mager vanilje kesam og ferske jordbær på, til en varm kopp kaffe.
Oppskriften ble slik:
4 egg
5 1/2 dl ekstra lett melk
1 1/2 dl malte lettkokte havregryn*
1 dl grovbakst
2 dl fullkorns hvetemel
1/2 beger mager vanilje kesam
2 ss rapsolje
smør til steking
*Jeg malte havregrynene i blenderen for å få en litt annen konsistens på vaflene denne gangen. Det går også an å bruke hele!
Tusen takk til alle som har vært innom bloggen mens jeg var borte ♥
Og følg med de neste dagene, jeg har en superfin Give away rundt hjørnet ;)
En sunnere vaffelvariant er bra! Lurt å skrive ned hva en putter oppi røra. Jeg pleier alltid å bruke noe grovt mel, men ikke så mye som du har brukt her. Jeg har også god erfaring med havregryn eller havremel. Ser deilig ut med friske jordbær og vaniljekesam.
SvarSlettSynd at ferien ble noe "amputert". Jeg skal til Kreta 14 dager til høsten. Kjenner jeg gleder meg allerede....
Klem fra Ingunn
Mums hvor ser det lækkert ud. Bliver jo sulten af at kigge på de flotte billeder du har taget.
SvarSlettHav en god dag. Her skinner solen allerede
Å, så sunne og gode vafler du har laga :) Og så godt det ser ut med jordbær og kesam. Takk for tipset.
SvarSlettMmm. dette så godt ut! Alltid kjekt når folk deler oppskrifter så kan jeg prøve noe nytt;) Tusen takk for alle de fine kommentarene hos meg! Fin blogg du har:)
SvarSlettDette ser fristande ut.
SvarSlettTakk for oppskrifta. Eg vil prøve dei når eg får besøk av barnebarna.
God helg-klem frå Anne-Mari