Bland alt dette i en bolle:
3 dl lettkokte havregryn
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
2 dl grovt rugmel
1 dl kruskakli
1 dl byggmel
1 ts salt
1 ts bakepulver
8 dl vann
1,5 dl olje (nøytral som f.eks raps)
La røra stå i noen minuttet.
Fordel så røra utover to langpanner dekket med bakepapir.
Stekes på 200 grader i ca 50 minutter.
Bruker du varmluft her, MÅ du passe nøye på for det kan ta kortere tid og knekkebrødene blir fort brent! Jeg anbefaler over og undervarme!
Ta ut platene og rull passe ruter med pizzakutter etter ca 10 min.
Stek videre i ca 40 minutter.
Det kan være lurt å åpne ovnen noen ganger under veis og lufte ut damp.
Så skal knekkebrødene tørkes på 100 grader varmluft, i ca 20 minutter.
Mmmmm!!!!!!
God helg <3
Hei;)
SvarSlettHjemmelaget knekkebrød er jo supergodt! Lenge siden jeg har bakt det. Her har vi fyrt opp grillen. Venter på A som jobber!!! og M og K som sitter på lesesalen.
God helg;)
Klem
Disse så gode ut :)
SvarSlettJeg lagrer oppskriften.