torsdag 20. juni 2013

Susann gjør ting hun ikke kan - del 2 - D.I.Y.


Husker dere denne stolen?


Det tok noen måneder..... 
 Men nå er den ferdig!!



Ble den ikke fin?!?


Jeg ble veldig fornøyd :)














<3








8 kommentarer:

  1. Så flink du er , ble kjempe fint!

    SvarSlett
  2. Den ble jo kjempefin;) Flinka;)


    Klem herfra:-)

    SvarSlett
  3. Hei! Nå har jeg lest gjennom mesteparten av bloggen din, det ble endel tårer underveis. Trist å lese alt du/dere har vært gjennom. Men godt å se du har 2 vakre små barn som har det fint.
    Kom tilfeldig over bloggen din i leting etter erfaringer om blodtransfusjoner til foster, ikke altfor lett å finne det. Danner selv antistoffer og ble sendt fra riksen til trondheim forrige uke, med målinger helt i grenseland. De valgte å vente litt, er bare 22 uker ennå. Blir nye målinger på riksen imorgen og ta det derfra. Antakelig blir det oppover igjen til uka for første blodoverføring.
    Var fint å se hva du har skrevet om din erfaring, jeg vet jo ikke altfor mye om hva som skal skje. De har jo fortalt gangen i det, men har et litt bedre bilde nå føler jeg. Hjelper å være litt forberedt, selvom jeg likevel ikke er det..

    Håper det går like fint for oss som for dere og lillegutt<3

    God sommer:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Heidi :)
      Nå håper jeg virkelig du ser svaret mitt! For jeg kunne veldig gjerne tenke meg å høre hvordan det går med deg og den lille! Det er litt spesielt dette her! Det er ikke så mange som må gjennom slikt i sv.skapet!
      Har du lyst å sende meg en mail, så blir jeg glad!! susannsf@hotmail.no

      Du er ihvertfall i de beste hender på St. Olavs!!! Er det Harm-Gerd som gjør blodtransfusjonene enda? Han vurderte å pensjonere seg vet jeg.

      Håper å høre fra deg!
      Lykke til så lenge :)

      Slett
    2. Og tusen takk for at du leste bloggen min <3

      Slett
  4. Kjempefin stol forresten! :) jeg kommenterte bare på siste innlegg så du skulle se det.

    SvarSlett
  5. Så flink du ha vært med den stolen :o) Morsomt når man har strevd og jobbet og endelig kan ta den i bruk. tårene triller mens jeg leser innleggene dine, sorg og glede hånd i hånd. Nydelige småtasser du har og så herlig det er å se feiringen av lillefrøkna :o) God sommer til deg :o) Klem fra Nina

    SvarSlett
  6. Da har jeg sendt deg en mail:)

    SvarSlett