fredag 17. august 2012

Statusrapport uke 31+2

Termin: 21. oktober

På vei: 31+2 uker (219 dager)Igjen til termin: 63 dager

Kjønn: Gutt ♥

Bestemt navn?: Lillebror skal hete.........   Theo

Aktivitet på meg: Jeg prøver å røre meg litt, men bekkenløsningen begrenser det veldig! Og så må jeg ofte ta det med ro pga mye kynnere og murringer. Blodtransfusjonene kan jo sette igang en tidlig fødsel...

Aktivitet innenfra: Lillebror er stort sett veldig aktiv. Har han en roligere dag, så blir jeg litt engstelig. Men jeg har funnet ut etter hvert, at når han ligger med hodet ned, da kjenner jeg mindre. Så jeg prøver nå å ta det litt med ro. Jeg kjenner jo liv fra morgen til kveld :) Så om det er bitte litt mindre så prøver jeg ikke frike ut!

Vektøkning: Ja mer enn nok ;)

Strekkmerker: NOP :)))))

Plager: Bekkenløsning og litt hovne ben. Jeg har også mye kynnere og en del melsmurringer, noe som nok kommer av at jeg til nå har blitt stukket 7 ganger gjennom livmora.

Noen matkikk?: Ikke kikk egentlig, men er aaaalt for glad i sjokolade! Og så er det veldig godt med Cheerios og surmelk:)  Strikket til babyen: Jeg har strikket en lyseblå sparkebukse, som jeg har vist her tidligere. Har også strikket jakken som hører til buksen. Og så har jeg strikket to luer og en jakke til. Nå driver jeg med et bitte lite par sokker og et Nøstebarn babyteppe.

Siste innkjøp til babyen: For noen dager siden var vi og bestillte vogn :) Kjøpte da også et lyseblått helseteppe og noen gulpekluter.

Neste kontroll: Vi skal oppover for den 8. blodtransfusjonen 22.august.

5 kommentarer:

 1. fine mage.Theo var et kjempe fint navn.

  SvarSlett
 2. Så fin mage du har Susann. Theo, søtt navn til Lillebror.
  Super fine klær du har strikket,( har sett dem)

  Klem fra spent mormor

  SvarSlett
 3. Hei på deg;)
  Ukene går fort;) Synes ikke det er lenge siden den første blodtransfusjonen. Da var ikke Theo store karen;)
  Du, spis sjokoladen din med god samvittighet. Du er en slank, gravid ung dame;)

  Søndagsklem fra tante som har plukket "gule" blåbær;))

  SvarSlett
 4. Hei! Tårene triller...! Jeg kom over bloggen din for bare noen minutter siden, og nå triller tårene etter å ha lest den tøffe historien din! Du har virkelig måtte gjennomgå! Hvordan klarer du å stå på beina? Selv ble jeg englemamma til en liten gutt født i ss.uke 23 for ett år siden, og allerede i april i år fødte jeg ei mirakel jente i ss.uke 28.

  Ser at du er fra Hamar området og har gått til Elverum. Hvordan har du opplevd dem? Jeg bor i Trysil, og klarer ikke å gå til gyn legene der mer! Makan til liten kompetanse, og så lite seriøse! Leste at du ikke fikk oppfølging etter at du ble englemamma første gangen. Vi fikk ingen oppfølging, noe vi så absolutt skulle ha hatt!!! Hvordan er oppfølgingen nå? Eller har du byttet sykehus?

  Masse lykke til! Krysser fingrene for deg, og håper så inderlig at det går bra og at dere får deres Theo! <3

  Masse klemmer fra en annen mamma og englemamma <3

  SvarSlett
 5. Takk May :)

  Hei Line
  Så leit å lese at du også er englemamma. Forstår jeg det riktig at det går fint med jenta du fikk i april?
  Kan jeg spørre hva som skjedde?

  Hvordan jeg klarer å stå på bena? Etter at vi mistet Tuva, så var det nok vår snuppe på 3 år som gjorde at jeg klarte å stå opp om morran og fungere på et vis. Og så har vi en fantastisk familie og utrolig gode venner!
  Vi fikk ganske grei oppfølging etter vi mistet Tuva synes jeg, men hjelpa kom ikke av seg selv. Det er tragisk at man må stå på selv for å få hjelp til å takle en slik sorg.
  Da vi mistet lillegutt, var det jo ikke no oppfølging etterpå. Håpløst!!

  Når det gjelder Elverum og kompetansen der, så må jeg vel si at den ikke er veldig imonerende, hvertfall i forhold til på St. Olavs som vi følges opp av nå. Det var vårt valg å reise dit.
  Men i vårt tilfelle, så vet vi jo at de ikke har kompetansen.

  Er du på "englesiden" og gruppe for oss engleforeldre på facebook da?

  Masse klemmer til deg <3

  SvarSlett