onsdag 30. april 2014

Strikk av restegarn

Nå om dagen blir det lite strikking. Dagene brukes til hus og hage, og litt trening, når jeg ikke jobber. Men noen småting har det blitt av restegarnet....

Og så var jeg så heldig å få min nydelige lillesøster, Vilde, til å være modell :)


Det har blitt ei lue av et nøste Delight fra Drops.Og det ble en deilig myk lue/hals med 3 nøster Misti fra Du store alpakka.Jeg skrev tidligere at restegarnlageret skulle til pers og at jeg hadde startet på et heklet teppe i sikk-sakk mønster... Jeg bestemte meg for å lage en pute av dette i stedet, da jeg gikk tom for to av fargene. Jeg har sydd den sammen og den ble sååå stygg!! Tror ikke jeg vil vise den fram engang :p Det fine mønsteret og så ble alt ødelagt av at jeg lagde en pute! Jeg vurderer å ta det opp, kjøpe to nye nøster og fullføre som teppe....Ønsker dere alle en strålende 1. mai! 
Her har vi ingen store planer, bare kose oss med fri!!
11 kommentarer:

 1. Der ser vi hva en nydelig modell har å si! Det ble jo ei kjempefin lue av det ene nøstet, og halsen/ lua av Misti minner meg veldig om Evighetshals i Hexa av Marte Helgetun. Det er en av mine favoritter.

  God 1. mai fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Måtte inn og se på Evighetshalsen da Ingunn. Den var ganske lik ja, bare at min ikke går an å snurre rundt...Den er ikke så vid tror jeg! Men samme perlestrikken:)

   Slett
 2. Flotte luer og en flott modell! Nå fikk jeg også endelig lagt meg til som medlem, har slitt noe innmari etter jeg bytta til googleplus eller hva det er:) Mistet alle jeg "fulgte" og alt ble bare tull. Men jeg har fulgt deg fast uansett da, selv om jeg ikke sto som trofast medlem! Og nå skal jeg adde deg til lista mi, oppdaget at du ikke var der. Ble nesten litt skamfull - flere som mangler der også... Du er jo alltid så hyggelig og kommenterer hos meg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også hatt litt problemer med det der!!
   Så bra at du fikk til! Og så koselig at du følger meg Martine :D

   Slett
 3. Så fine luer/hals - og nydelig søster :)) Ble nysgjerrig på den puta, kan den virkelig ha blitt så stygg da? Du må la oss vite hvordan det går :))

  Ønsker deg en fin 1.mai!

  SvarSlett
 4. Deilige og kjempefine huer/hals.
  Håpe du slepp å rekke opp det fine sikksakkarbeidet ditt.

  God 1.mai frå Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Fine, gode, snille, Vilde egent seg godt som modell til de fine strikkeprosjektene dine
  Du er jo så produktiv;) Hvilke farger mangler du i sikksakk teppet? Kan jeg jeg har rette fargen i mine rester;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 6. Så fin lue og hals! Og så flott modell! :-)
  Synd med restegarnsprosjektet ditt, men det er sikkert ikke så ille som du beskriver! Vi er jo ofte for kritisk til det vi selv gjør, men det behøver ikke å være en sannhet! Ha en fin 1.Mai! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, nå har jeg gått og sett på den puta i noen dager og den ble virkelig ikke bra Britt!! Ta opp, ikke ta opp....

   Slett
 7. Så fin søster, og fine huer og hals :)

  SvarSlett
 8. Så fine plagg du har laget! Kjedelig med puta, det blir ikke alltid som man tror

  SvarSlett