fredag 1. juni 2012

Bekkenløsning

Jeg har i mine to siste svangerskap hatt bekkenløsning. Med Tuva var det skikkelig ille. Lå mye og gikk litt med krykker. Jeg pleide å si, at jeg kunne tåle alt, mye smerte, bare jeg fikk en frisk baby.... Egentlig en rar ting å si, når jeg tenker tilbake. Jeg klarte det jo, men jeg fikk ingen frisk baby :((( Jeg er utrolig glad vi ikke vet hva fremtiden bringer!!

Det kjennes desverre ut som jeg ikke slipper unna denne gangen heller:( Det er ikke så ille enda, bare jeg er flink til IKKE å løfte og bære tungt. Leah blir litt sint for det av og til ;) Men jeg må bare være streng med meg selv!
I dag startet jeg akupunktur-behandling mot bekkenplagene. Har fått det i de to siste svangerskapene og.
Akupunkturen får jeg av jordmor på sykehuset. Det var en litt rar og uggen følelse å gå i de samme gangene igjen. Sist jeg var der, var da jeg mistet Tuva. Minnene kom strømmende på! Jeg er litt stolt av meg selv at jeg klarte det, uten å bryte sammen.
Jordmora lurte også på hvor lenge det var siden sist. Hun syntes ikke det var så lenge siden. Jeg fortalte hvordan det hadde gått og hun koblet fort. Alle har hørt om hva som skjedde. Synes det er like greit. Så jeg slipper å legge ut om alt hver gang.
Så...da blir det akupunktur en gang i uke og fysioterapeut fra neste uke. Så håper jeg bekkenløsningen holder seg i sjakk!!


Jeg sitter nå forresten og kjenner at lillebror dulter meg litt i magen <3 <3

2 kommentarer:

 1. Verdens beste dult;)
  Lykke til videre flotte dame;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 2. Gleden er stor når jeg hører at Lillebror sparker.
  Klem mamma

  SvarSlett