onsdag 20. mars 2013

Kaos i hodet

Jeg kjenner 2 årsdagen til Tuva nermer seg. Masse tanker svirrer! Humøret er litt tungt!
For noen uker siden fikk vi ekspertuttalelsen fra Pasientskadenemda. Den gav oss ikke noe medhold! Samme konklusjon som Pasientskadeerstatningen : at vi fikk oppfølging etter gjeldende retningslinjer. Men denne legen setter spørsmålstegn ved dødsårsaken. Huff... enda flerespørsmål dukker opp! Jeg hadde liksom innfunnet meg med at det var Rhesusimuniseringen hun døde av. 
Vi får henne uansett aldri tilbake!
Hæff for et kaos det er i hodet om dagen!

Jeg er sjeleglad for at Theo i dag ble friskmeldt!!!! På 1/2 årsdagen <3
Blodprosenten hans er fin og stabil, og de trenger dermed ikke kontrollere han mere på sykehuset. Jippi!!!!
Skjønningen vår <3Samtidig som jeg er så glad for mine skjønne to som vi har her med oss, så kjenner jeg at dagene blir tyngre jo nærmere vi kommer 30. mars. Påskeaften i år...... Og jeg grubler på hvordan dagen blir. Hva vi skal gjøre. Hvordan vi skal pynte på graven. Og så forb... jeg kulda og snøen, fordi jeg vil ha sol, varme og vår til 2 årsdagen. Jeg vil ha påskeliljer og stemor!!!
Nå er det ingenting som minner om vår hvertfall!
 Klem <3 4 kommentarer:

 1. Hei kjære Susann;)
  I dag kunne jeg sikkert ha skrevet massevis til deg. Kaoset som herjer er slitsomt, frustrerende, smertefullt og ikke godt.
  Fødselsdagen til Tuvavil alltid huske og markert.
  Takk for at dere har "hjerteplasteret" på 6 måneder og snuppa på 3 1/2;)

  En STOR varm klem.

  SvarSlett
 2. Mange varme tanker og gode klemmer sender jeg din vei <3 Livet er av og til så blodig urettferdig!! Jeg er sikker på Tuva blir fornøyd med pynten i hagen hennes selv om påskeliljer og stemorsblomster ikke kan plantes i jorden enda! Godt å lese at Theo er friske-meldt. Lille skjønne god gutten <3
  Ønsker deg likevel en god påske selv om det er en tung dag, og det kan jo hende den ikke blir så aller værst likevel. (er jo av og til dagene før dagen som er værst har jeg erfart)

  klem fra meg

  SvarSlett