mandag 3. februar 2014

Startet uka med.....

Functional Moves

Denne timen passer de aller fleste, både jenter og gutter og i alle aldre. FM er en time der du får trent balanse, bevegelighet, styrke og hurtighet på en enkel og effektiv måte. Du trenger ikke ha deltatt på saltrening før. Alle øvelsene er delt inn i nivåer, og du velger det nivået og det tempoet som passer deg best.


 Frøken svett og rød i toppen :D


Det beste ved gruppetrening er at man motiveres av en engasjert instruktør, samt at det er en effektiv, trygg og morsom form for treningMed en treningsapp på mobilen er det lettere å holde motivasjonen oppe. En treningsapp kan logge alle treningsøktene dine og vise dem på et kart, lage nyttig og morsom statistikk, gi deg oppmuntrende kommentarer på øret om hvordan du ligger an, og la deg sammenligne dine egne prestasjoner mot venner og bekjente. Noen av appene lar deg også utfordre vennene dine. Hvem løper lengst i løpet av den neste måneden, eller hvem klarer å slå rekorden din på 5 kilometer?


Jeg bruker RunKeeper. Der kan jeg også legge inn trening jeg gjør i sal og på tredemølla. Dette har vært veldig motiverende det siste året, og prosjektet jeg startet i fjor vår har vært en suksess!!
Jeg er nede på min normale vekt (gikk jo opp 20kg i svangerskapet :p), og jeg har minsket totalt  20 1/2 cm.Vegg i vegg med treningssenteret, ja der befinner ISBILENE seg!
Bare bitte litt fristende etter ei hard økt!! ;pMEN.... Jeg klarer å stå imot og lagde meg en sunn og god lunch hjemme i stedet. 
Stolt av meg selv:D

Ønsker dere alle en god og sprek uke!
Jeg skal ta meg en dupp nå, for i natt er det jobb igjen!
50 timersuke venter.....1 kommentar:

  1. Spreke flotte dame;) Du ser jo ut som en sprek tenåring;)

    Klem

    SvarSlett