tirsdag 11. februar 2014

Hjemmelaget musli


Hjemmelaget musli er like godt som godis!!
Og nå har det vært tomt i krukka en stund, så i dag lagde jeg en ny posjon.



 Med yoghurt er den nydelig.
På butikken i gå kpm jeg over en sitronyoghurt. 
Naaamm så godt!!!




 Oppskrift

1 1/2 dl eplejuice
2 ss honning
1 ss Cocosa eller smør

7 dl havregryn
2 solsikkekjerner
1 dl linfrø
1/2 dl sesamfrø
1 dl gresskarkjerner
1/2 dl kokosmasse
1/2 ts malt kanel
ca 1 dl hakkede mandler
ca 1 dl hakkede hasselnøtter

Ha eplejuice, honning og smør i en kjele og kok opp.
Bland resten i en bolle og ha over det juiceblandingen.
Rør godt.
Ha muslien over på en stekeplate og stek på
140 grader i ca 50-60 minutter, til gylden farge.
Rør ca hvert 10. minutt for å få en jevn steking. 








Klem fra meg <3






2 kommentarer:

  1. Hei;) Den skal jeg lage på torsdag;)
    Fikk hjemmelaget musli i gave til jul. Så godt;)

    Klem

    SvarSlett
  2. Mmmm, den såg god ut :) Ha ein fin dag.

    SvarSlett