I fjor sommer oppdaget jeg søtpoteten for alvor!
Den er utrolig god og anvendelig! Den kan så og si brukes til alt! Kjøtt, fisk, fugl, suppe ja...you name it!
I dag vil jeg komme med mitt første tips til tilbereding!
Det er lørdag og mange skal kanskje ha biff til lørdagskosen i kveld!?
Da er søtpotet bakt i ovnen perfekt tilbehør!!
Du trenger søtpotet (denne gangen hadde jeg i bitte litt vanlig potet også),
rapsolje og Provance krydder.
Kutt opp potetene i båter.
Vend dem i olje og krydder på alle sider.
Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min,
til de ser bitte litt brendte ut i kantene.
Må prøves!!!!!
Du trenger søtpotet (denne gangen hadde jeg i bitte litt vanlig potet også),
rapsolje og Provance krydder.
Kutt opp potetene i båter.
Vend dem i olje og krydder på alle sider.
Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min,
til de ser bitte litt brendte ut i kantene.
Må prøves!!!!!
Det så godt ut! Takk for tipset:-) God lørdag! Klem Marianne
SvarSlettTusen takk ifor tipset !
SvarSlettEg har inga erfaring med søtpotet, men dette såg skikkeleg godt ut :)
God helg-klem frå Anne-Mari
Tror jeg må skrive søtpoteter på handlelappen ;) for dette så godt ut;)
SvarSlettHar dere hatt en fin tur i Furuberget?
Ja, jeg har faktisk strikket rosa til meg selv!!! Lue ;) i "lille lerke"garn.
Den ble ganske fin....................;)
Fin uke til dere;) Klem herfra;)
Å, det både så og hørtes utrolig godt ut! Må prøves:-) Takk for tips!
SvarSlettTusen takk for inspirasjon :o) dette skal testes ut :o)
SvarSlettJeg har også "oppdaget" søtpoteten, og bruker den mye. Genial grønnsak!
SvarSlettJeg har også begynt å bruke søtpotet. Ser frem til flere tips!
SvarSlett